Золива Лтд.

Вие сте тука: Почетна » Најдете не во!
Четврток, 02 Јул 2020
Е-пошта

Kombe ZolivaЗолива Лтд. преку својата дистрибутивна мрежа ја покрива цела Македонија а со помош на нашите партнери полека и Косово и делови од Србија.

Нашите производи можете да ги најдете во сите поголеми магацини низ нашата држава, сите поголеми ланци на маркети како и најголем број од пазарите. До вас е само да ги побарате Золива Дојранските Маслинки.

Моментално сме во изработка на виртуелна карта со која ке можете да ги лоцирате сите места низ градовите кадешто можете да не најдете но ке ве замолиме да бидете трпеливи...